OVER KEES

Over Kees Dijkman en Photocase

 

Mijn naam is Kees Dijkman en Photocase is mijn eenmansonderneming die zowel in opdracht als autonoom werkzaam is. Naast opdrachten en vrij werk verzorg ik ook cursussen, workshops en events.

Onder “Opdrachten” vind je een aantal portretfoto’s en straatfotografie. Onder “Workshops” staan de cursussen. De pagina’s met en ”Vrij werk” zijn in ontwikkeling.

Eigentijdse door mensen gemaakte ruimtes intrigeren mij. De mens voelt zich er thuis en is er op zijn plek. Ik houd mij vooral bezig met documentaire fotografie en portretfotografie. De onderwerpen die ik fotografeer en wil verbeelden zijn de stad, het landschap, interieurs en portretten van mensen in hun omgeving.

Werk jij op het gebied van “mensen en de inrichting van hun omgeving”. Bijvoorbeeld bij een gemeente, provincie, ministerie, semi-overheid, kennis- en belangenorganisatie of een adviesbureau? Dan zet Photocase zich graag in voor je in.

Met andere woorden: houdt jij je als deskundige, medewerker bij een bedrijf, of als bewoner bezig met de ruimtelijke ordening en -inrichting, infrastructuur en bouwwerken. Dan kunnen jullie gebruik maken van de beelden die ik maak. Goede beeldcommunicatie is belangrijk om jouw boodschap over te brengen. Daarbij kan het gaan om het verbeelden van visies, van de realiteit, maar ook van vraagstukken, of juist om het tonen van oplossingen.

Het gebruik van de juiste mix van eigentijdse beeld- en communicatiemiddelen is vanzelfsprekend. Daarbij zijn jouw doelgroep, jouw onderwerp en de inhoud leidend.

 

Wil je meer weten? Klik dan op “Opdrachten”of “Contact”.

MEDIA:

Downloads:
Meer weten?