BEGINNERS

Je hebt net een camera gekocht. Ondanks de heldere uitleg van de verkoper en de uitgebreide handleiding zie je door het woud van alle technische mogelijkheden de bomen van de bediening niet meer? Je maakt veel vakantie- of familiefoto’s en je wilt meer dan kiekjes, gemaakt op de automaat?
De cursus “Jij en je Digitale Camera” brengt je een stap in de goede richting. Deze cursus helpt je om de belangrijkste instellingen te beheersen.

Onder leiding van fotograaf Kees Dijkman worden de basisfuncties van de digitale camera behandeld. Je leert hoe je de camera gebruikt en tot betere resultaten kunt komen. Theorie en praktijk zullen elkaar afwisselen in de lessen. Tussendoor kun je thuis werken aan leuke praktijkopdrachten die je in de les zult mee krijgen. De foto’s die je thuis maakt worden in de volgende les besproken. Dat doen we bij voorkeur aan de hand van prints en in groepsverband. Je leert daardoor niet alleen van de docent maar ook van elkaar. Een goede sfeer tijdens de lessen is daarom net zo belangrijk als de resultaten die we willen bereiken.

Datums: De cursus vindt plaats op donderdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus bestaat uit acht lessen van twee uur. De lessen vinden om de twee weken plaats. De eerstvolgende datums zijn: 16 en 30 januari, 13 en 27 februari, 12 en 26 maart, 9 en 23 april.

Locatie: Het atelier van Photocase bevindt zich binnen DOOR aan de Spuiboulevard 220; 3311 GR Dordrecht.

Kosten: De kosten bedragen € 120,= per persoon. Vanaf vier aanmeldingen gaat de cursus door. Het maximum aantal deelnemers is zes.

Na afloop van de cursus ken je de betekenis en inhoud van fotografische termen zoals ISO-waarden, diafragma, sluitertijd, brandpuntsafstand en witbalans. Daarnaast ontwikkel je inzicht en bewustzijn over wat een goede foto is.

Benodigdheden en voorkennis: Het enige dat je nodig hebt is een camera waarop je bij voorkeur de functies handmatig kunt instellen (ISO-waarden, diafragma, sluitertijd).

Definitieve inschrijving vindt plaats na ontvangst van je betaling op NL94 INGB 0688 5422 55

Is er nog iets niet duidelijk of komen andere dagen of data je beter uit? Voor vragen en/of maatwerk kun je contact opnemen met Kees Dijkman. Kees@photocase.nl

Wijzigingen voorbehouden.

Inschrijven:
Aanmelden kan via email: Kees@photocase.nl

Inschrijven kan ook door het contactformulier in te vullen en is definitief na betaling van het cursusgeld (NL94 INGB 0688 5422 55).

Vanaf vier aanmeldingen gaat de cursus door en het maximum aantal deelnemers is zes.

Download:
Gevorderden
Inschrijven of vragen?