CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Samen leer je meer en inspireer je elkaar.

Je hebt net een camera gekocht. Ondanks de heldere uitleg van de verkoper, de uitgebreide handleiding en andere informatie van internet, zie je door het woud van alle technische mogelijkheden de bomen van de bediening niet meer?Dan brengt de cursus “Jij en je Digitale Camera” je een stap in de goede richting. Deze cursus helpt je om de belangrijkste instellingen te beheersen.

Je maakt veel vakantie- of familiefoto’s en je wilt meer dan kiekjes, gemaakt op de automaat? Je wilt je hobby naar een hoger plan tillen? Als je beschikt over voldoende basiskennis en je hebt ervaring met een digitale camera, dan is de VervolgcursusFotografie en Verbeelden  misschien iets voor jou!

De cursussen worden in kleine groepjes gegeven van vier tot zes personen. Elke twee weken komen we bij elkaar en behandelen we een onderwerp. Het is de bedoeling dat je kennis krijgt aangereikt met behulp van presentaties, boeken en video’s. Daarmee ga je praktisch aan het werk in de les en tussen de lessen kun je zelf aan de slag.

Je bent fotografieliefhebber en je wilt samen met een aantal vrienden, collega’s, of anderen je passie delen of je wilt een “leerzaam dagje op stap” met de camera. Kijk dan eens naar de diverse mogelijkheden mijn “Workshops en Events” of neem contact op.