ACTUEEL

Photocase op Manivesta 2023

Op 24 en 25 juni 2023 organiseert de Stichting Gorinchem in beeld met Kunst een Kunstmanifestatie in Gorinchem genaamd “ManiVesta”. Het thema is THUISKOMEN.  

Aan deze kunstmanifestatie neem ik deel met mijn fotoserie over “Mijn Thuisgevoel”. Je vindt mij op de locatie Botersteeg 10 in Gorinchem.

De bezoeker wordt uitgenodigd in (huis)kamers waar een kunstenaar zijn of haar werk laat zien, of wordt verrast met dans op diverse plekken in de stad. Ook kan de bezoeker deelnemen aan rondleidingen, waarbij kunst op “ManiVesta” centraal staat.

De geëxposeerde foto’s zijn een momentopname tijdens mijn zoektocht naar verbeelding van het thuisgevoel. Een ontdekkingsreis die grenzen tussen fotografische regels en wetten en intuïtieve fotografie opzoekt en overschrijdt. 

Je kunt hier links klikken op “Thuisgevoel” om de serie digitaal te bekijken. Ik zou het leuk vinden als je komt kijken naar deze tentoonstelling. Dan hoop ik je daar te ontmoeten.

Het Thuisgevoel:
‘Thuis’ is dus pas een ‘thuis’ als je er weg kan gaan; als het een plek is om naar terug te keren, niet een plek waar je moet blijven. Maar we zijn allemaal minder vrij om te gaan nu – en wie niet van huis kan gaan, kan ook niet thuiskomen.